Om oss

Engagera.nu grundades utifrån det faktum att medarbetarundersökningar har visat att upp till 87% av alla anställda är oengagerade i sitt arbete och är på väg att söka sig till en ny anställning.

Företagen lägger mycket tid och resurser på att lära upp och utbilda sina medarbetare, att förlora dem till konkurrenter blir både dyrt och ohållbart för verksamhetens fortlevnad och utveckling. 

Vad beror det då på att så många är oengagerade i sitt arbete, och finns det något vi kan göra åt det?

Det finns många orsaker till att en person är oengagerad i sitt arbete.

De kan ha kommit på fel plats, med fel uppgifter eller fel människor från början och har tappat energi och glädje och känner sig apatiska och har fastnat i bekvämlighetsfällan så länge det fungerar.  Eller så brister det i ledarskapet och kunskapen om hur motivation och arbetsglädje skapas. Eller så hinner inte organisationen med vid stora förändringar och stressen lägger sig som ett lock på organisationen som har fullt upp med att släcka bränder som uppkommer. Konflikterna härjar och missnöje och oengagemang blir en följd.

Med engagera.nu vill vi hjälpa ledare och organisationer att skapa hållbara optimala resultat där engagemang, glädje och kreativitet är nyckelorden.

Våra medarbetare 
Har startat upp verksamheter från noll och arbetat som chef och ledare med motivation och prestation i förändring under många år. De har coachat hundratals personer till optimal prestation och hållbara resultat med energi och arbetsglädje och har en helhetssyn på människan och ledarskapet. De är Internationellt certifierade coacher och Beteendevetare med lång erfarenhet av att möta människor och chefer i förändring.